Vindskydd och vindnät

Om man inte vill ha ett staket eller ett altanräcke kan man montera ett vindnät istället. Ett vindnät skyddar dels mot vinden, oönskad insyn och ramar in din uteplats på ett snyggt och säkert sätt. Efter Martin Timells inslag om vindnät i Äntligen hemma på TV4 (sändes 2013) så är det många som fått upp ögonen för detta sätt att avskärma sin uteplats. EM Braiding säljer vindnät och vindskydd i materialet textilene – både snyggt och praktiskt.

Våra vindnät/vindskydd tillverkas av materialet Textilene som är framtaget för att stå emot smuts och mögel. Vi garanterar att tyget håller färg i minst 5 år!

Textilene är gjort av pvc-behandlad polyester som sedan vävs. Tack vare tygets fållade kant och struktur får vindnätet en mer exklusiv och stilren känsla.

Ett vindnät i textilene är: Underhållsfritt, tåligt och snyggt!

Du kan köpa tyg till vindnät antingen som fållat, klippt (men ofållat) eller per löpmeter. Kontakta oss för prisinformation.

Fördelar med ett vindnät på altanen:

  • Ramar in uteplatsen på ett snyggt och säkert sätt utan att skymma utsikten
  • Är enkelt att hålla rent
  • Åldersbeständigt (bleks inte av solen)
  • Tåligt (slits inte av vinden eftersom mycket av vinden släpps igenom)
  • Behöver inte monteras ner under vintern

Vindnäten kan även monteras som soltak eller som balkongskydd, istället för glas eller ribbor:

Vindskydd

 

 

Alla altaner och uteplatser är unika och det är bara fantasin som sätter gränser för hur ett vindskydd kan monteras.

 

 

 

 

Vindnät altanen

 

 

Vi kan monteras på altaner och som balkongskydd. Du får ett bra och säkert balkongskydd som är snyggt, smutståligt och som skärmar av lagom mycket. Materialet textilene bleks inte, är temperaturbeständigt och underhållsfritt.

Comments are closed.