Restaurangmarkiser
Driver du restaurang eller annat företag och letar efter snygga markiser av hög kvalitet? Kontakta EM Braiding så kommer vi på ett personligt besök. Vi samarbetar med markis.se och erbjuder slitstarka markiser till restauranger, företag och privatpersoner i Norrköping med omnejd. Se våra referenser här.

Restaurangmarkiser Norrköping

Markiser till uteservering och terass

Markiser till uteserveringen bör vara snygga, praktiska och slitstarka. Bra markiser och solskydd till restauranger och caféer kan förlänga säsongen för er uteservering betydligt, vilket bidrar till ökade intäkter. Hos oss hittar du även terassvärmare/bordsvärmare och möbler till uteserveringen.

Vertikalmarkiser

Visst är sol härligt, men kanske inte direkt solsken. En vertikalmarkis är inte känslig för vinden och du kan välja ett tyg som släpper igenom ljuset men som blockerar de starkaste solstrålarna. En vertikalmarkis blir ett snyggt, praktiskt och långlivat solskydd som blockerar solens strålar, men som man fortfarande kan se igenom.

Fönstermarkiser och andra solskydd för företag

På ett kontor är praktiska solskydd mycket viktigt. Starkt solsken kan göra det svårt att se datorskärmen, vilket kan vara störande för de anställda. Vi konsulterar, mäter och installerar solskydd på din fastighet, just efter dina unika behov.

Comments are closed.