Markiser
EM Braiding är återförsäljare av solskydd från Markis.se . Vi installerar markiser i Norrköping, Linköping med omnejd samt i Stockholm. Vi kommer gärna på hembesök för att ge dig tips och råd om vilka markiser som passar på ditt hus eller din fastighet. Vår montör installerar sedan den/de markiser du väljer. Bor du på annan plats? Kontakta oss så kommer vi fram till en lösning!

Markis.se i Norrköping

Terrassmarkiser

Skydda din uteplats från regn och sol med en snygg och vädertålig terrassmarkis. Förläng sommaren och undkom gassande solsken på högsommaren. Markiser skapar ett behagligare klimat, både inomhus och utomhus. Dessutom kan nya markiser ge en husfasad ett helt nytt intryck och vara ett alternativ till ett tak över uteplatsen.

Terrassmarkis  Markiser uteplats  Markiser Östergötland

Fönstermarkiser

På marknaden finns idag många olika typer av markiser. Motorstyrda markiser, som automatiskt åker in när det blåser, snygga vertikalmarkiser och klassiska fönstermarkiser anpassade till vårt nordiska klimat. Vi hjälper dig att välja en fönstermarkis som är både snygg och praktisk.

Fönstermarkiser Norrköping

 

 

 

Nya fönstermarkiser kan göra underverk för en husfasad. Lämna gärna ditt telefonnummer så kommer vi på ett gratis hembesök till dig. Vi visar upp kataloger och vilka markismodeller vi kan erbjuda.

Boka gratis hembesök här!

 

 

 

Restaurangmarkiser

Äger du en kontorsfastighet eller restaurang och vill installera praktiska markiser? På en arbetsplats är det extra viktigt att skydda sina anställda mot störande solsken och ljus och för en restaurang kan en bra restaurangmarkis över uteserveringen vara en mycket bra investering. Läs mer här .

ROT-avdrag för markiser

När du installerar nya markiser så gäller ROT-avdraget på arbetet (om fastigheten är äldre än 5 år). Det betyder att 30% av arbetskostnaden redan är avdragen på det prisförslag du får. (Max man kan dra av 50 000 kr/person och år i ROT-avdrag). Tveka inte att kontakta oss vid frågor.

Comments are closed.